Material & Villkor

Vi använder oss av högkvalitativa material. Allt för bästa resultat och hållbarhet på Ditt kapell.

Material

Kapellduk: Vi använder kapellduk från den världsledande akryltillverkaren Sunbrella. Ett flertal kulörer finns tillgängliga. Produkten är speciellt utvecklad för att möta den marina miljöns hårda krav. Väven är tillverkad av 100% spinnfärgad akrylväv och ger därför bästa skydd mot UV-strålning och färgblekning. Sunbrella är resultatet av 200 års erfarenhet och duken finnes idag tillgänglig i över 80 länder.

Kapellbågar: I polerat rostfritt 22 & 25 mm, samt eloxerad aluminium 18, 22 & 25 mm.

Dragkedjor: Kraftiga i vit eller svart delerin. Sys övertäckta med tyg (kappa) för längre livslängd.

Rutor: UV-stabiliserad klar plast (0.5, 0.7 och 1.0 mm)

Priser & villkor

Våra kapell skräddarsys alltid efter just din båt. Vi tillverkar alltså inte kapell efter färdiga befintliga mallar! För prisförslag kontakta oss lättast på 073-390 00 49 eller info@kapellosant.se .

Priset baseras på ett flertal aspekter:

  • Antal löpmeter arbetad väv.
  • Antal meter blixtlås
  • Ruta antal/storlek/tjocklek
  • Personliga önskemål och lösningar (ex.ventiler, handtag, förstärkningar)
  • Material i bågar
  • Typ av fästen och beslag
  • Arbete med att montera fästen/beslag på båt

Beställning/Leveransvillkor:

Atelje och verkstad ligger i Fredhäll, Stockholm, men då vi ofta är ute på jobb, så gör Du bäst i att ringa 073-390 00 49 för pris/kostnadsförslag. Att på plats (inom 08-området) ge Er en uppskattad prisbild, tar vi inte betalt för!

Beställaren ingår, vid order, avtal med Kapell & Sånt att lösa ut den färdiga produkten. Detta då denna måttbeställts och därmed har skräddarsytts till beställarens specifika båt.

Kapellet är sålt med äganderättsförbehåll och äganderätten till kapellet övergår till köparen först efter full likvid betalning. Färdigt kapell hämtas hos Kapell & Sånt, Frödingsvägen 4, i Fredhäll! I speciella fall och vid överenskommelse, kan vi ombesörja slutmontering av kapellet!

Betalning:

Vid beställning tar vi 30% i handpenning. Resterande 70% vara betalat vid avhämtning av kapellet.

Swish, Kontant eller Kort-betalning vid leverans, gäller för privatpersoner!

I de fall då näringsidkare vill nyttja faktura, ställs denna alltid på 10 dagars betalning, om inget annat avtalats. Vi samarbetar med Svea Inkasso!

Reklamation:

Beställaren skall kontrollera det nya kapellet, omgående i samband med leverans. Detta för att verifiera att kapellet är felfritt. För att åberopa att kapellet är felaktigt skall kund reklamera till Kapell & Sånt senast 30 dagar från fakturadatum/avhämtningsdatum. Vid reklamation skall kund kontakta Kapell & Sånt på telefon 073-390 00 49, skriftligen till Kapell & Sånt eller via e-post till info@kapellosant.se. Uppge orsak till reklamationen! Observera att anmälan av reklamation ej är att likställa med godkänd reklamation!

Inkommer reklamation efter 30 dagar, förbehåller vi oss rätten att avgöra om felet skall avhjälpas. Vi avhjälper, på egen bekostnad felet om det kan ske utan oskälig kostnad, eller olägenhet för Kapell & Sånt. I övrigt hänvisas, för privatpersoner, till konsumentköplagens bestämmelser!

Kapell & Sånt bär inget direkt eller indirekt ansvar för t.ex. - men ej begränsat till – leveransförseningar orsakade av väder/sjukdom eller annan icke påverkningsbar olägenhet, skador på utrustning i båt, som orsakats av att ägaren försummat att göra båten tillgänglig för produktion av kapellet, nyttjande-avbrott av båt i samband med tillverkningen av kapellet, merarbete för beställaren eller annan ekonomisk skada.